Meny

En magisk kväll vid UlvsjönHur skulle vi göra? Det är ett litet projekt att få med fyra barn, fyra hästar, två hundar och tre vuxna ut på tur i skogen. Vi bestämde oss för att lämna hundarna hemma och ge oss iväg. Med lite planering av vilka positioner och roller vi skulle inta så bar det iväg. De små barnen i sulkyn bakom Herta. Johan höll i tömmarna och jag gick vid Hertas i huvud i grimskaft. Anna gick vid sidan sulkyn och de äldre barnen red bakom hela ekipaget. Vi skrittade hela vägen, drygt 6 km, och det gick hur bra som helst. Gissa omv i var sugna på bad när vi kom fram! Det var varmt och badet var perfekt svalkande men inte för kallt. Trots många bad så blir jag lika uppfylld av hur fräscht vattnet är. Det är en fantastisk upplevelse att bada i en skogssjö!

 

Rakel i vattnet

 

Rakel och Ester i vattnet

 

 Flickorna red hela vägen ner till Ulvsjön. Hästarna har gått dit några gånger och är trygga i terrängen även om det är lite kuperat och stenigt. Vi bygger en hage som är öppen ner till vattnet och hoppas att de en dag vill gå ner och bada! Sadlar hamnar i en hög för det är bråttom att hoppa i vattnet.

 

Sadlar vid Ulvsjön

 

Närbild Streiff, Mejas öra och Robin vid Ulvjsön

 

Aron kollar in klätterträd

 

Familjen vid Ulvsjön

 

På vägen hem snusade fölungen Meja barnen i ryggen. De tyckte att det var så kul att de böjde sig bakåt för att få pussar av henne. Och de fick de. Fint läge att rulla fram och titta på himlen. 

 

Titta på himlen i sulkyn
Datum: 2019-07-28 12:51