Meny

 

Min bakgrund börjar med ekonomistudier på 80-talet vid Stockholms Universitet. Den röda tråden genom yrkeslivet är ledarskap och utveckling. De mest betydelsefulla erfarenheterna i livet har varit åren som ensamstående mamma till tre barn, att jobba som terapeut och ledarskapskonsult vid sidan av anställningar och tio år som chef. De senaste åren har all ledig tid ägnats åt hästar, naturlig hästhållning och hälsa. Nu kombineras allt i en livsstil som står på stadig grund i hälsosamt leverne redo att dela med sig av.

 

 

Madeleine o Ph

 

Som ledarskapskonsult har jag jobbat med kurser och individuell coachning. Tillsammans med ett handledarteam var jag navet i ledarskapskursen för läkarstudenter vid Karolinska institutet under många år. Under ett par år ledde jag kurser för forskningschefer vid Astra Zeneca i ”Konstruktiva samtal”. Jag har hållit öppna kurser i Situationsanpassat ledarskap SLII® under en tid som anställd tränare vid Blanchard Norden AB.

 

De kurser jag gått inom Horsemanship är hos Caroline Beste, KLICKA PÅ Rider Horsemanship i Florida och för Perry Wood KLICKA HÄR.

 

Som samtalsterapeut har jag träffat hundratalet klienter och haft runt 1500 sessioner. Ofta återkommande i min gärning som samtalsterapeut är klienter som kämpar med att vara ensamstående förälder, leva som ofrivillig singel, en längtan efter något mer i livet och vägledning för att uppnå sina drömmar.

 

 

För att läsa om Madeleine Scherlin

 

Arbetslivserfarenhet klicka här